keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kauniita tekstejä - sisustustarrat

Myös minä kaikkien muiden joukossa olen ollut jo pitkän aikaa ihastunut (vai pitäisikö tätä jo rakkaudeksi tai kiintymykseksi kutsua kun se vain kestää ja kestää) kauniisiin, ajatuksellisiin teksteihin osana sisustusta. Viime vuonna asuntoon muuttaessa kiinnittelinkin heti ensimmäisen tekstitarran paikoilleen, joka toivottaa vierailijan sekä asukkaan tervetulleeksi jo ovella.


Eilisessä aloituspostauksessa jo vilahtanut Enjoy Life tarra löysi paikkansa keittiöstä. Kaapiston välitilassa on laatoituksen sijaan käytetty levyä, joka on pohjana tasaisuutensa puolesta aivan täydellinen. Ja kun kyseessä on valkoinen tarra, vaatii se tietysti värillisen pohjan ja tässä tapauksessa harmaa sävy toimii erittäin hyvin valkoisen tekstin kanssa.
 
Enjoy Life.


3-osaisen Love Always, Laugh Often & Live Well -tekstisarjan teksteistä 2 löysi paikkansa eteisestä kylpyhuoneen oven vieressä olevasta pienestä seinätilasta.

Love always. Laugh often.

Nähtyäni sarjan kaksi ylimmäistä kuvaa seinäkalenterissa tiesin heti haluavani ne näiden tekstien kanssa seinälle eli pääsin pienen skannaus- ja leikkausaskartelun pariin. Kaksi muuta kuvaa on löydetty netin uumenista armottoman haun päätteeksi ja toista käytinkin hieman kuvankäsittelyohjelmassa sävy- ja retusointikorjauksessa.

A good laugh is sunshine in a house.
Tästä kuvasta tulee aina hyvälle tuulelle.


Retusoinnin ja sävytyksen pieniä ihmeitä

Tähän kollaasiin oli siis tarkoituksena lisätä vielä viimeinen Live well -teksti sopivilla kuvilla (kehykset ovat valmiina odottamassa) joten hieman keskeneräinenhän kokonaisuus on, joskin toimii sellaisenaankin.

Tekstejä löytyy myös muualtakin, mutta mistä..? Jatkoa luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti