tiistai 15. lokakuuta 2013

Kurkistus näytön taakse

Uuden blogin aika. Olen kirjoitellut aikani kynsiblogia, ja nyt tuntui että on aika jonkin muun. Vanha blogi jatkaa toistaiseksi, mutta varoitella voinen että tännekin tulee varmasti eksymään kynsiaiheisia postauksia. ;)

Näppäimistön takana on siis vielä kolmenkymmenen pienemmällä puolen olevan nainen, joka asuttaa yksin pientä mutta kaunista yksiötä. Muutosta siltikin haaveillen, mutta katsotaan mihin tämä elämä tästä vie. Työskentelen kaupan alalla, samalla opiskellen. Harrastukset ovat hieman sitä sun tätä, milloin mitäkin ehdin. Koruntekoa, kynsipuuhasteluita rakennekynsien ja koristeluiden parissa, sisustamista, pieniä diy-juttuja, ja viimeisimpänä neulonnan opettelu.

Matkustaminen on lähellä sydäntä ja nälkä nähdä maailmaa on suuri. Saksassa tuleekin jatkossa vierailtua useammin saksalaisen poikaystävän vuoksi. Lentoliput joulukuulle onkin jo varattu ja odotan kuin kuuta nousevaa että saan suunnistaa taas kohti Helsinki-Vantaata ja sieltä Stuttgartiin ja nauttimaan joulun pyhistä ihanassa seurassa. 


Tervetuloa blogiini, toivottavasti viihdyt!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti