keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Täydennystä kylpyhuoneeseen

Yves Rocher on vanha tuttu jo lapsuusajoilta, kuten varmasti monelle muulle. Vuosia Rocherin tuotteita on hyllystäni löytynyt ja taannoin Rocherilta saapuikin taas uusi paketti, joka sisälsi sekä suosikkituotteitani että uusia tuttavuuksia jotka taas lunastivat lupauksensa.


Rocherin tuotteissa olen ihastunut erityisesti ihonhoitotuotteisiin niin kasvoille kuin vartalollekin mutta joukosta löytyy myös luottotuotteita hiuksille.

Monoï de Tahitin eksoottinen tuoksu tuo mieleen etelänmatkat, ja toimii hyvänä rentoutuksena ja hoitona matkakuumeeseen.
Raikkaan marjaisaa Redberries -suihkugeeliä on saatavilla rajoitetun ajan.
Jardins du Monde -sarjan pirteän appelsiinintuoksuinen suihkugeeli on varmasti monelle tuttu.


Ruiskaunokkivettä ja seesamiöljyä sisältävät Un Matin au Jardin -vartaloemulsiot ihanissa kirsikan sekä sitruspuun kukkien tuoksuissa imeytyvät nopeasti ja jättävät ihanan hennon tuoksun iholle.

Sébo Végétal -sarjan puhdistusgeeli sekä puhdistusvesi, jotka korvasivat aiemmin kaapistani löytyneet Sebo Specific -tuotteet. Raikkaat ja sopivan kevyet tuotteet pintakuivalle mutta helposti rasvoittuvalle iholleni.

Botanical Expertise Nutri-Repair shampoo sekä hiusnaamio tekevät ihmeitä hiuksille. Ihania, kauniin kiillon ja helpon käsiteltävyyden jättäviä tuotteita, jotka ovat olleet erinomaisia omille juuresta helposti rasvoittuville mutta muutoin kuivahkoille hiuksilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti